Your idea - Our Intelligence

Marketing en communicatie begint bij een uniek idée. Een idee waar uw doelgroep naar verlangt. Uw idee is onze expertise! I-Media Intelligence marketing en communcatie biedt ondersteuning aan bij het vermarkten van uw idee.

Vanuit een marketing plan tot het compleet uitvoeren van het plan, wij denken tijdens het hele proces met u mee.

Met een ruimdenkend vermogen en een frisse kijk op uw idee bedenken wij samen met u een uniek concept, geven het vorm en stemmen alles af op uw wensen. Wij zijn dé marketing en communicatie partner!


NIEUWS

Feb
28
Google zou van plan zijn om in mei Android Pay te lanceren. Met het nieuwe betaalplatform moet onder meer Apple Pay worden beconcurreerd.
Feb
28
Google heeft het zogeheten topleveldomein .app gekocht voor 25 miljoen dollar (22,3 miljoen euro). Daarmee is .app het duurste domein tot nu toe.
Feb
28
Chinese internetbedrijven waaronder Alibaba, Tencent en Baidu hebben zo'n 60.000 internetaccounts verwijderd omdat ze 'misleidend' waren.

América Móvil kan belang in KPN uitbreiden

29-07-2013 08:28:27

Het Mexicaanse telecombedrijf América Móvil heeft zijn overeenkomst met KPN over het maximale belang in de organisatie met onmiddellijke ingang opgezegd. Daarmee ontstaat de mogelijkheid om het belang in KPN uit te breiden tot 30 procent of meer.

Deze opmerkelijke stap komt nog geen week nadat KPN heeft besloten om zijn Duitse dochter E-plus af te stoten. Tot op heden is onduidelijk in hoeverre América Móvil daarmee heeft ingestemd. Formeel moeten de Mexicanen daarvoor nog toestemming geven, zo liet een woordvoerder van het bedrijf vrijdag weten aan Reuters.

KPN was voor América Móvil juist interessant vanwege het Duitse belang. De Mexicanen hebben telkens geprobeerd om in Europa voet aan de grond te krijgen via acquisities, maar buiten Telecom Austria is dat niet echt gelukt.

Het Mexicaanse bedrijf heeft niet laten weten of het geïnteresseerd is in een groter belang, aldus een woordvoerder van KPN tegenover het ANP. Bij een belang van meer dan 30 procent is een investeerder verplicht een openbaar bod op alle uitstaande aandelen uit te brengen. América Móvil heeft eerder aangegeven het belang in KPN gedurende de looptijd van de overeenkomst niet uit te breiden tot 30 procent of meer.

De twee commissarissen van América Móvil blijven in elk geval aan zolang AMX minstens 20 procent van de aandelen KPN bezit.

Bron:emerce.nl

Duitse rechter verbiedt iCloud-producten