Your idea - Our Intelligence

Marketing en communicatie begint bij een uniek idée. Een idee waar uw doelgroep naar verlangt. Uw idee is onze expertise! I-Media Intelligence marketing en communcatie biedt ondersteuning aan bij het vermarkten van uw idee.

Vanuit een marketing plan tot het compleet uitvoeren van het plan, wij denken tijdens het hele proces met u mee.

Met een ruimdenkend vermogen en een frisse kijk op uw idee bedenken wij samen met u een uniek concept, geven het vorm en stemmen alles af op uw wensen. Wij zijn dé marketing en communicatie partner!


NIEUWS

Nov
18
De website Airbnb, die particuliere accommodaties aanbiedt, lanceert zijn eigen glossy. Het tijdschrift met de naam Pineapple zal ieder kwartaal verschijnen en zich iedere keer op drie verschillende steden richten.
Nov
18
Popcorn Time is een populaire dienst welke veel weg heeft van Netflix, op dit moment worden er wekelijks nieuwe concurrenten toegevoegd. Een van de populairste alternatiefen; Joker.org is tijdelijk weer offline. Het team achter de illegale streamingsdienst heeft wel laten weten dat ze binnenkort weer online zullen gaan.
Nov
18
De Hema gaat vanaf maandag smartphones en tablets verkopen onder het eigen merk, het gaat hierbij om budgettoestellen. Voorlopig heeft de Hema twee telefoons en tablets in het assortiment. De toestellen worden vanaf maandag via Hema.nl verkocht en zullen vanaf begin december in de winkels verkocht worden.

América Móvil kan belang in KPN uitbreiden

29-07-2013 08:28:27

Het Mexicaanse telecombedrijf América Móvil heeft zijn overeenkomst met KPN over het maximale belang in de organisatie met onmiddellijke ingang opgezegd. Daarmee ontstaat de mogelijkheid om het belang in KPN uit te breiden tot 30 procent of meer.

Deze opmerkelijke stap komt nog geen week nadat KPN heeft besloten om zijn Duitse dochter E-plus af te stoten. Tot op heden is onduidelijk in hoeverre América Móvil daarmee heeft ingestemd. Formeel moeten de Mexicanen daarvoor nog toestemming geven, zo liet een woordvoerder van het bedrijf vrijdag weten aan Reuters.

KPN was voor América Móvil juist interessant vanwege het Duitse belang. De Mexicanen hebben telkens geprobeerd om in Europa voet aan de grond te krijgen via acquisities, maar buiten Telecom Austria is dat niet echt gelukt.

Het Mexicaanse bedrijf heeft niet laten weten of het geïnteresseerd is in een groter belang, aldus een woordvoerder van KPN tegenover het ANP. Bij een belang van meer dan 30 procent is een investeerder verplicht een openbaar bod op alle uitstaande aandelen uit te brengen. América Móvil heeft eerder aangegeven het belang in KPN gedurende de looptijd van de overeenkomst niet uit te breiden tot 30 procent of meer.

De twee commissarissen van América Móvil blijven in elk geval aan zolang AMX minstens 20 procent van de aandelen KPN bezit.

Bron:emerce.nl

Duitse rechter verbiedt iCloud-producten